RSS

Pages

Monday, February 22, 2010

Oh...

Sudah hampir sebulan aku kat sekolah ni. N sudah masuk minggu ke-3 aku bergelar cikgu matematik. So far, ok la. Best jugak la ngajar even kadang2 aku rasa macam sakit jiwa gak melayan kerenah students kesayangan aku ni. huhu.. Sometimes diorg ni la jugak penyeri jiwa, buatkan aku tersenyum n ketawa ngn telatah diorg. heeeee...

Setakat ni aku belum lagi diobserve guru pembimbing aku. Dia pun macam malas je nak masuk kelas observe aku. Dah la dia kena masuk at least 3 kali untuk observe aku. Aku ajak dia masuk minggu ni tapi disebabkan warga sekolah ni sekarang agak busy ngn sukan sekolah yang bakal diadakan pada hari khamis ni. InsyaAllah kalau rajin nnt aku update pasal sukan kat sekolah ni. Kebetulan my mentor ni guru data sekolah, so dia memang busy dengan kerja2 dia even muka dia memang sentiasa ada dalam bilik guru. Al-maklum la dia de 15 waktu je masa mengajar. N
lecturer aku plak maybe datang lepas cuti sekolah bulan tiga nnt. Alhamdulillah ktorg hanya diobserve dua kali je oleh lecturer. So, xde la tension sgt n xla kelam kabut nak siapkan ABM setiap kali dia datang observe. Untuk pengetahuan semua, aku memang xpnah lagi menyelitkan apa2 ABM pn dalam pengajaran aku. Bukan disebabkan aku malas tapi keadaan yang tidak sesuai untuk aku selitkan apa2 dalam pengajaran. Kalau x alamatnya syllabus memang lari la. huhuhu....

Aku sebenarnya xde idea sangat nak dicoretkan di sini tapi disebabkan aku kebosanan dalam bilik guru, so aku updatekn la jugak blog aku ni even tengah kekeringan idea. N ntah pape la yang aku tuliskn kat dalam ni. Semuanya gara2 LP. hehehe...

1 comments:

Sofia said...

itulah, ak pun xde gk wt ABM.. malas sama... hehe